Ultimele zile sunt un exemplu extrem de clar că cineva, undeva, se ocupă cu intoxicarea și debusolarea publicului, lansând informații contradictorii, uneori în același moment. Ba medicii de la Balș iau trachisept, trahisan, D200 și Vitamina C, ba vitamina C nu e bună, că declanșează anticorpi, ba Vitamina C nu declanșează nimic. Tot timpul e o aglomerare incredibilă de fake news constant, care zăpăcește nu doar oamenii simpli de pe net, ci și oameni care au experiență și trăiesc din informație.

Întrebarea este, cui folosește asta? Cine are interes în slăbirea masivă a statului și a încrederii în UE și în organismele sale? Să fie Putin?

Nu știu. Dar a fi bine să urmărim și un pic detașat problema (postacii sputnik sunt rugați să se abțină, vorbesc oamenii mari acum) și să căutăm urma intereselor și a banilor, pentru că este foarte posibil ca, la un moment dat, DNA-ul să aibă puțin de muncă și să vedem și procese pentru trădare. Zic și eu.

Imbecila din poză e pusă doar pentru că e haioasă cu apa ei caldă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.