Am fost la Cora, că aveam nevoie de încă un biberon și de făină 650, mi-a trecut prin cap să încerc să fac maia, dacă tot mă plictisesc acasă.
As usual, apetența românilor pentru făină este foarte mare, raftul era aproape gol.

DAR CAM ATÂT.

Toate rafturile erau pline, inclusiv cu ulei, zahăr și alte bestialisme de astea, la legume și fructe era o pletoră de produse, peste tot aveau de toate. Evident, nu mai erau mănuși de unică folosință, dar asta deja intră la normalitate, pentru că sunt pe OLX, împreună cu spirtul.

M-am gândit ca, împreună, să facem un exercițiu de civism și să combatem goana presei după senzațional și dezastru, retardații neînțelegând că se pun și pe ei, și pe familiile lor, în aceeași oală, mai ales că sunt niște salariați famelici, care trăiesc din șpaga pe care o mai apucă de la câte un mic șantaj.

Hai să punem poze cu rafturile magazinelor prin care trecem, ca să arătăm că nu este atâta disperare precum prezintă presa. Le postăm aici(le urcați pe imgur.com întâi), pe facebook, insta, pe unde aveți voi conturi sociale și pe unde puteți influența oameni. Și un om dacă convingem, fiecare, să nu mai pună botul la mistificările jurnaliștilor, și tot e o victorie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.