Am tot stat și m-am uitat, zilele astea, așteptând o reacție de răspuns a guvernului la mediul de afaceri, cu ajutoare concrete, care să ajute companiile să nu dea oameni afară și să își păstreze un cashflow care să le asigure continuitatea, spre binele comun al tuturor.

Am primit doar aroganțele mizerabilului de la cotroceni și behăielile lui Mandolină, carantinat la Vila lac, pentru că, se știe, nu poți sta la guvern în carantină, ca ultimul sărac, doar ești un inginer care nu a lucrat o secundă în viața lui și de aia s-a făcut politician.

Câțu a bălmăjit ceva de amânarea plății impozitelor de către populație, dar așa, de la caz la caz, că nu toată lumea trece prin aceleași chestii și, în rest, nimic, băi, nimic. Iar scenariul este simplu. Oamenii vor fi dați afară, firmele se vor închide sau își vor reduce activitatea la cote de avarie, producția internă va scădea, presiunea pe importuri va crește, la fel și cererea pe euro.

Nu obișnuiesc să dau sfaturi financiare, nu mă implic în așa ceva și nu îmi asum răspunderea pentru asemenea sfaturi. Dar, ca idee, dacă aveți bani în lei, e timpul să le schimbați culoarea, pentru că nu văd bine deloc cursul leului în următoarele luni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.