Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat miercuri Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) închiderea primului site care a publicat informații false în contextul crizei coronavirusului: este vorba despre stiridemoment.ro, care a publicat un articolul cu titlul “Se închid de luni Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour și Lidl” pe data de 15 martie 2020, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Am văzut și eu știrea, am raportat-o ca fake news, bine, e ca o frecție la piciorul de lemn, nimănui nu îi pasă cu adevărat. De fapt, e doar un comunicat de presă ciordit de undeva, despre ce vrea să facă tipul de la mobexpert, dar cu titlul de retardat.

Problema pe care o văd eu e că deși măsura a fost luată la ora 17, la ora 19, când scriu asta, situl e sus, bine mersi, are nuștiucâte mii de share de la imbecilii care gândesc cu metastazele din colon și cam ăla e tot rezultatul. Adică au anunțat că închid, dar închiderea mai durează, e cam ca starea de urgență a lui Klaus, e urgent, dar nu chiar de azi.

Ceea ce e destul de obositor, să vezi că, tot timpul, măsurile se iau doar trâmbițistic, să vadă lumea ce bine ne mișcăm și cu cât talent, dar, în realitate, e mai așa, pe lentoare, pe piano.

Desigur, pagina de facebook este în picioare, bine mersi, pentru că Zucc e ocupat ca lumea să nu vadă sfârcuri de femeie și să nu scrie cuvinte precum cioară, dar în rest e libertate și nu se încalcă niciun fel de tOS.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.