Pentru că statul român, în nemărginita sa înțelepciune, nu se poate abține să nu transforme într-o mizerie birocratică toate acele așa zise ajutoare pentru cetățenii sai, cred că ar fi util să v-o recomand pe avocata mea, pentru ajutor în descâlcirea hățișurilor autorităților române.

Așa că puteți apela la ea cu încredere, dacă aveți nevoie de consultanță pentru partea de șomaj tehnic și eliberări de certificate pentru firmele în impas. Sau, de exemplu, pentru recuperarea, măcar parțială, a sumelor de bani pe care le-ați pierdut, plătind în avans vacanțe care nu se vor mai concretiza, cu siguranță.

Oricum, probabil există și alte lucruri la care aveți nevoie de ajutor, cel mai bine ar fi să vorbiți cu ea și să vedeți ce și cum, în loc să vă dați cu capul de masă, încercând să rezolvați treburi anumit concepute pentru a vă depăși limitele și răbdarea.

Aveți și pagina de facebook.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.