Elefant.ro asigură transport gratuit la orice comandă plasată pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dorind să contribuie la protejarea acestei categorii de populație, în contextul actualei situații de urgență generată de pandemia de COVID-19.

Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro: “În această perioadă ne concentrăm să aprovizionam familiile cu lucrurile absolut necesare, asigurând livrarea la timp a produselor de care este mare nevoie acum. Persoanele cu vârsta peste 65 de ani sunt un segment mai special pentru că sunt cele mai afectate de restricțiile de circulație din această perioadă. Dorim să oferim românilor posibilitatea de comanda produsele necesare părinților și bunicilor, din confortul casei, în siguranță”.

Pentru a beneficia de transport gratuit, codul SENIOR trebuie introdus în pagina de finalizare a comenzii. Beneficiul este valabil până la data de 19 aprilie, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației naționale.

E un gest mișto, care chiar implică costuri pentru companie, nu doar thoughts and prayers.
Congrats.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.