Mă uitam la tv, tot apar diverse vedete care să ne spună că sunt alături de noi în perioada asta, că și ele sunt închise în casă și că pentru toți e la fel.
Așa e, mă uitam la mesajul în care își făcea Andreea Raicu reclamă la ceva curs de-al ei de…yoga?, cred, în timp ce ne sfătuia să stăm în casă, în spatele ei se vedea un spațiu cât 3 apartamente de om normal și simplu.

Îl mai văzusem pe instagram pe cocalarul de Kevin Hart, cum dădea mesaje de susținere și suport din sala lui personală de forță, care era cam cât o vilă în pipera.

Sigur, e greu, suntem toți în asta, uite, nouă ni s-a terminat șampania, ce mai avem nu e la rece.
Și încă ceva.
Toți oamenii donează bani, fac voluntariat, din puținul lor încearcă să ajute.
Vedetele fac cântece de susținere, Bono face un concert de acasă, toată lumea se mângîie reciproc pe cur, doar să nu dea nici un bănuț.
US a dat un pachet de susținere de 2 trilioane de dolari. Din care americanii cu loc de muncă primesc 1200 de dolari, restul merg la bănci, industria aviatică, știți cum e, stăm pe grămaezi de cash, dar dacă nu ne salvați, ne închidem, nu se face să cheltuim banii proprii.

Nu uitați, suntem împreună în asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.