Din cauza COVID-19, tot mai mulți dintre noi lucrăm de acasă. Bine, eu lucram de acasă oricum, dar nu asta e ideea, mă gândeam să îmi iau, iarăși, un birou, pe undeva, vă cer opinii când o fi.
Problema e că acest mod de lucru nu este pe termen scurt, până la apariția unui vaccin viabil, adică minim 2021, această distanțare socială rămâne valabilă pentru toți, indiferent de starea de urgență sau nu.

Pentru cei neînvățați cu lucrul de acasă, ca să puteți fi eficienți, aveți nevoie de niște cumuli de factori. În primul rând, trebuie să vă impuneți un program fix, ca la job. Nu Lasă, mai stau puțin, Uuuu, ce film interesant e pe Netflix, Ah, uite, se preface Johannis că e om. Second, aveți nevoie de un spațiu de lucru dedicat, un scaun confortabil, departe de gălăgia casei.

Și, cel mai important, un sistem de operare și softuri care să meargă lin, fără gripări și glitchuri.

Microsoft Office 2019 poate fi upgradar rapid cu doar $32.27 folosind cuponu KWS50.

Office 2016 Pro Plus îl găsiți cu o reducere de 40% dacă folosiți cuponul KWS40la prețul de doar €19.79.

Alte produse care pot fi achiziționate la preț redus, cu cuponul  KWS50, pentru reduceri de 50%:

Produse Office cu codul KWS40, adică 40% discount:

Și toată seria de produse Microsoft care beneficiază de 38% reducere, cu cuponul KWS38:

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.