Senatul a votat, marti seara, un proiect initiat de parlamentarul PNL Alina Gorghiu, care prevede executarea la domiciliu, sub anumite conditii, a pedepselor de pana in 7 ani de inchisoare. O stire care a trecut aproape neobservata, in contextul pandemiei si a problemelor din sistemul de sanatate. Proiectul de lege a trecut lejer in Senat, cu 128 de voturi “pentru” si doua abtineri, Camera Deputatilor este for decizional in acest caz. Dintre politicieni, doar fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a criticat in termeni extrem de duri proiectul initiat de senatorul PNL Alina Gorghiu. Citeste si: Raluca Pruna critica dur legea Alinei Gorghiu care prevede inchisoare la domiciliu: Nu e decat o escrocherie in vreme de razboi pandemic.

Nu e așa că sunteți foarte fericiți că ați votat schimbarea, că ați ales Klaus Johannis, pentru că, dacă venea Viorica, îl scotea pe Dragnea din pușcărie?
Am o veste pentru voi, legea asta îl scoate pe Dragnea din pușcărie, pe lângă alte zeci de mii de infractori de toate spețele. Iar Dragnea își va petrece cele încă câteva luni de pușcărie arestat în casă, ca ultimul om, nu o să poată merge nici până la Mega. Oh, wait…

Eu aș fi doar foarte curios câți bani a primit Gorghiu și de unde ca să se apuce să creioneze cadrul legale, așa cum se exprimă distinsa sugativă penelistă, fix în mijlocul pandemiei de coronavirus, când toată lumea e ocupată cu altele, ca să poată să mascheze mizeria.

Și încă ceva. Dragnea a fost condamnat doar la pușcărie, nimic altceva. Ghiciți cine o să vină în locul lui Ciolacu, care e doar un umflat ajuns prin conjunctură președinte și care nu se lasă dus de acolo, apelând la toate tertipurile posibile.

Așa este, PNL chiar este schimbarea, se vede în tot ce face.
Mulțumim, PNL.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.