Am râs aseară cu sughițuri, când am văzut chestia asta. Fix asa se întâmplă când angajezi entuziaști social media, pentru că, se știe, internetul e gratis, oricine poate face asta, inclusiv Mădălina, fata secretarei lui șefu, și-așa nu are unde munci, măcar de facebook să se ocupe.

Haios e că, în comentarii, unii oameni chiar au încercat rețeta și înjurăturile sunt savuroase, oameni care au pierdut 1 kilogram de făină pe sfaturi de pe internet.

Ca idee, merge așa, e testat de mine. Condiția e ca berea să fie nefiltrată și nepasteurizată. Singura bere pe care o știu că îndeplinește, cu siguranță, aceste condiții, era Terapia din Timișoara. Nu știu dacă mai e, nu am mai cumpărat de mulți ani.

Pentru 1 kg de făină, aveți nevoie de aproximtiv 50ml de bere. Țineți cont că acea cultură de drojdie este pentru alcool, conține alcool, alcool care, la căldură exhalează arome și e foarte posibil să nu vă placă gustul.
A. și trebuie să frământați cam dublu timpul. La fel și dospitul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.