Mama unui prieten, ascultând toată dimineața, la știri, gunoiul acesta băgat în față de infractorul de Streinu Cercel, a fost și încă este la un pas de a face un AVC. Refuză să mai vorbească cu cineva, refuză hrana și caută soluții sa fugă, pentru că se teme că îi vor strânge pe toți la un loc și le va da o pastilă ca să îi omoare.

Streinu Cercel, NAZISTUL Streinu Cercel, acest MUIST de incredibil de joasă speță, pur și simplu dorește să inventeze lagărele de exterminare, dar cu un avans stiintific de 90 de ani. A realizat el ca poate strange batranii la un loc cu multa verdeata, unde sa aiba grija de ei.

Bine, cretinul imbeciloid de ministru al sanatatii scapă bășina pe guriță și spune cum s-au gandit ei sa ii stranga pe batrani in hoteluri. Desigur, cand au vazut ce val de furie au declanșat, ministerul a dezmintit categoric. Doar ca perla analfabetului sustinator de reclame la tutun a ramas.

Am vorbit cu avocata mea, o sa faca o plangere penala pe numele lui, plangere pe care o sa o trimit si al carei model il voi publica aici. Daca sunteti satui de jegul asta subuman și incompetent, care anunța milioane de morți la gripa aviară și care punea impozite pe bauturi racoritoare și patiserie și care anunța mândru că spirtul nu e biocid, deși este unul din biocidele recomandate de OMS, o să fiți fericiți să auziți că o să public aici plângerea și adresa unde trebuie să o depuneți online. Nu va păți nimic, cel mai probabil, e imposibil să nu aibă spate incredeibil de sus, la cât de imbecil și incompetent este, dar măcar va da cu subsemnatul la procuratură pentru fiecare plângere.

Hai, să fie bine ca să nu fie rău.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.