Vaca asta cu cabină se declară doctor în epistemologie și senator PSD, prin urmare elimină idei despre cum ne fură 5G-ul, experimente globale și clar, vine Bill Gates.

În românia, orice imbecil poate avea doctorat. Accesul la funcții publice este condiționat de doctorat, prin urmare există o întreagă mafie a doctoratelor, mafie care tocmai s-a repliat și a interzis să mai fie cercetată așa, simplu, de către orice fraier din afara sistemului. Doctori precum primarul sectorului 3, care și-a plagiat teza de doctorat literă cu literă.

Năsărâmba asta nu ar fi ajuns niciodată candidatul cuiva, dacă rămânea doar o vacă cu facultate, ci își urma cariera de casieră la Cora, așa cum era normal. Dar așa, a îmbogățit listele PSD, cele pline de doctori care știu care e diametrul cercului. Și acum, iată, emite judecăți de la nivelul funcției sale, fără ca nimeni să îi dea peste bot. Doar e doctor epistemolog, nu?

Ca să nu vă chinuiți cu silabisirea pe google, epistemologia se referă la suma cunoașterii științifice și face parte din filozofie. Adică plătiți degeaba ca să facă nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.