În viață, oamenii își pot ascunde schizofreniile și alte boli mintale relativ ușor, dacă le dai șansa de a fi considerați puțin excentrici. Trecem foarte ușor peste cele mai evidente semne de dismorfie și cauționăm imediat orice derapaj, Eh, așa e el, mai nebun, dar e om bun, în rest.

Cel mai ușor mod de a scoate bolnavul psihic la suprafață este să îl provoci la o discuție despre sexualitate. Oamenii mimează orice, dar când ajung la subiectul acesta, genetica le sparge barierele și e greu, dacă nu imposibil să îți arăți adevărata față, adevăratele sentimente.

Nu-i așa că vă uitați cu relativă distracție la grohăielile lui Cristian Tudor Popescu? Păreristic omul, priceput la tenis, șah, table, politică, tipul care o ridică și o îngroapă pe Halep, idolul comentariilor politice, deplasat, dar așa e el, mai nebun, nu?

Iată, a fost nevoie de puțin sex ca să aflăm că domnul CTP are niște hibe majore la creieraș, hibe care l-au sărit ușor de pe șină. Am aflat că fetele își distrug centrul sexului de pe scoarță prin masturbare. Băieții nu, pentru că băieții sunt puternici.

Cristian Tudor Popescu e un om care are probleme psihice. E suficient să îi vezi pumnișorii cum i se strâng și cum spumegă vizibil în argumentații, cum aruncă cu verdicte definitive în timp ce ochii i se răsucesc nebunește în orbite, căutând acel punct de sprijin pe care l-au pierdut demult, acum mult timp, probabil când a realizat că prietenul său, Dumitru Tinu, poate muri strivit de căderea unei mașini, dacă serviciile o doresc. Cred că atunci a fost momentul de ruptură în creierul său, când a înțeles că viața e trecătoare și depinde doar de ce prostii mănânci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.