Cugetam eu aseară la rasism, tequilla, femei și alte lucruri normale pentru un tânăr de vârsta mea și mi-am adus aminte de un articol citit pe phpstudies, cred, legat de non necesitatea existenței genului în conversația normală umană. Pentru că da, menționarea genului este futilă într-o conversație unde nu vorbim despre sex liber consimțit.

Cu ce mă ajută pe mine să știu că X este femeie, atunci când e menționată în conversație nelegată de relații sau sex? Dacă nu o cunosc, e irelevant, nu? Dacă o cunosc, iarăși este irelevant, știu cine este, știu ce organ sexual deține, dacă a decis să îmi împărtășească asta.

Da, menționarea genului este prima discriminare, primul loc în care femeia este pusă pe locul 2. Da, cutare e femeie, deci mmm, deci e clar că dacă are un job important, e degeaba acolo, a deschis ușa cu pieptul, domnul Y este, evident, bărbat, deci evident mai bun. Chiar cred că, într-un viitor ipotetic în care nu o să murim de proști, din motive de viruși, încălzire planetară sau Trump, menționările genului în discuție vor dispărea.

Normal, avem și chestia asta dusă la extrem, în US, cu alegerea genului, fiecare e ce vrea mușchiul său și este aproape de a deveni infracțiune nerespectarea acestei dorințe.(o listă de genders) Posibil ca, în timp, exagerările să se tempereze și să ne nivelăm valorile, raportându-ne la valoarea intrisecă umană, nu la locul pe unde urinăm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.