Am o rugaminte pentru comunitate, daca se poate te rog.
Matusa mea este total atehnica si nu stie cum sa rezolve problema logarii la Raiffaisen.
Are o tableta veche rootata si se pare ca aplicatiile bancare nu functioneaza (rootarea am facut-o pentru un plus de viteza si pentru ca bateria se consuma mult mai repede din cauza de bloatware, irelevant acum).
Pentru gestionarea contului matusa a folosit o aplicatie webbrowser (firefox) si s-a putut loga pana acum.
Dar Raiffaisen a schimbat lucrurile dpdv al securitatii si trebuie musai Smart Token si altele asemenea si se pare ca nici prin firefox nu se mai poate.
Cumva e obligata sa isi cumpere un smartphone (nu , nu foloseste unul) sau o tableta noua, cu android/ios stock, nemodificate sau laptop/pc.
Astea inseaman investitii pe care nu si le poate permite acum.
Am ami citit ca sunt multe probleme de gen si multe persoane isi manifesta nemultumirea online fata de aplicatiile Raiffeisen, aplicatii care nu functioneaza cum trebuie. Nemaivorbind de eternul numer de telefon unde raspunde robotul Ana, Maria, sau alte dame. Sau nu rapunde nimeni.
Si petnru orice operatiune efectuata la ghiseu (plata enel, telefon, etc), pentru ca nu se poate online, trebuie sa plateasca 20 de RON.
Deci, ce ramane de facut?
Este posibil ca cineva din comunitate sa ajute cu informatii?
Sau vocea/scrisul tau sa ajute?
Multe multumiri.
scuze pentru lipsa diacritice si/sau greseli gramticale

În altă ordine de idei, nu ai cum ca, în 2020, să ai în continuare internet banking doar cu token, pe desktop. Nu ai cum, serios, mai ales când tokenul e o pocnitoare îngrozitor de greu de folosit, ai apăsat, a mers, nu știu, să mai văd odată, nu am niciun feedback, enter 1milion de cifre, baga reply un milion de cifre etc. Raiffeisen, când ajungi în 2020 și putem folosi internet banking cu confirmare pe sms sau, doamne ferește, mesaje push pe device?

În rest, foarte mulțumit de ei, se face un an de când am contul de firmă, totul a mers minunat, nu am regretat nicio secundă despărțirea de ING, aștept să dea faliment și să plece de aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.