Aș fi putut spune Ionela Năstase, dar numele ei nu are niciun răsunet, pentru că, pentru mulți ani, s-a recomandat Peschetta, după care a devenit relevantă doar pentru că era prietena și, ulterior, soția lui Vlad Petreanu.

Prin urmare, soția lui Vlad Petreanu, Ionela Năstase, și-a inventat o emisiune la Digi24 în care spală imaginea unora. Unii infractor, unele prostituate, pe Rafael Arafat, asta e, știi cum e, fiecare trebuie să câștigăm o pâine, mai amară, mai maronie, dar pâine. Mai ales că Digi24 e televiziunea cumpărată, en gros, de către primăria capitalei, are cea mai multă publicitate pe zi, pe oră, pe minut, la realizările maxime ale lui Gabi Sârmuliță și a echipei sale.
Dar punctul se pune aici.

Înțeleg să speli infractori, prostituate, să umanizezi fețele din spatele spargerii de bani cu ocazia pandemiei, dar când vii cu Victor Ponta ca sarcină de partid, deja ești de căcat. Maxim. Doamna Petreanu, nu știți cine e Victor Ponta? Ciudat, acum câțiva ani vă întrebați cu ostentație.

Moartea a fost Victor Ponta, stimată doamnă, omul care, împreună cu Nicolae Bănicioiu le-a refuzat dreptul la viață celor 37 de oameni morți după tragedie, interzicându=le deplasarea în alte țări sub denumirea Avem de toate, deși și acum, după 5 ani, încă nu avem acea barocameră pe care au tot inaugurat-o stăpânii dumneavoastră.

Ionela Năstase părea foarte afectată de colectiv, în acea perioadă, menționările numelui ei, deși șterse cu grijă din google, în unele locuri, o arată plină de reacții cetățenești. Ce s-a întâmplat, doamna Ionela, mirosul banilor a acoperit mirosul sângelui ars de pe podelele fabricii Pionierul? Vacanțele scumpe în străinătățuri nu se fac cu coloană vertebrală și jurnalism?

Se pare că nu.
Dar doamna Petreanu, de fapt, acum doar recidivează, pentru că distinsa ei carieră de jurnalist la Antena 1, Antena 3 și România TV a fost plină de albiri anale adresate diverselor personalități publice. Da, Ionela Năstase era pe sticlă la România TV când dubele aceste “televiziuni” erau atacate în piață, pentru prezentarea de știri nepărtinitoare și la obiect.

Peste 10.000 de oameni au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei din Bucuresti fata de decizia PSD de a-l proteja pe seful partidului, Liviu Dragnea, sa scape de inchisoare prin modificarea codurilor penale. In acest timp, insa, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a ignorat manifestatiile si a postat pe Facebook despre cununia unei foste colege din televiziune.

“Cu nod in gat si amintiri navalnice, am oficiat cununia civila dintre Ionela (Ionela Nastase, n.red.) si Vlad (Vlad Petreanu, n.red.) . Cu el am fost colega din primul an de studentie, la nici 19 ani, intr-o redactie de ziar. Cu ea m-am imprietenit spontan, in vremea cand lucram amandoua in televiziune. Mi-am revazut pentru o clipa toata viata, prin ochii lor fericiti. El, cult si manierat. Ea, inteligenta, un ocean de optimism si voiosie molipsitoare. Un cuplu perfect.
Chiar daca destinele noastre profesionale s-au despartit, amintirile comune sunt tot acolo, proaspete, neprafuite de timp si vremuri. Clocotesc in inimile peste care, chiar daca au trecut mai bine de 20 de ani, sunt la fel de tinere. Sau asa ne place sa credem. Sa va fiti unul celuilalt TOTUL!”, a scris pe Facebook Gabriela Firea, duminica, la ora 21.55, cand peste 10.000 de oameni scandau lozinci anti-PSD in Piata Victoriei din Bucuresti.

Clocotea inimioara-n Gabriela de emoție că reușise să aducă în matca bisericii și să facă femeie cinstită din Ionela. Bine, de fapt, gurile rele spun că în sfârșit avea să descopere un funnel pentru banii primăriei.

Dar să revenim, spuneam că doamna Petrenu doar recidivează în a spăla pesediști, pentru că antecedentele sale sunt multe și lungi.

De exemplu, aici îl spală, IARĂȘI, pe Victor Ponta, împreună cu maestrul de ceremonii psd, Victoraș Ciutacu. Nimic rău, doar era la o televiziune controlată de pesede, își câștiga pâinea aia amară cu rahat.

Sau poate vreți albirea anală a lui Sorin Grindeanu, cu expresii de alea de televiziune grea, școală veche, 1988, Coreea de Sud.

Realizator: Ionela Năstase – Bună seara! Bine v-am regăsit, doamnelor şi domnilor! Ediţie-eveniment în această seară, cu premierul României, domnul Sorin Grindeanu. Bună seara, domnule prim-ministru!

Sorin Grindeanu: Bună seara!

Realizator: Mulţumesc foarte mult că aţi ales România TV pentru această primă apariţie într-un studio de televiziune în calitatea de premier. Doamnelor şi domnilor, în această seară aflăm împreună totul despre banii românilor, aflăm care sunt modificările importante aflate în vizorul executivului. De la noi veţi afla în premieră cu cât cresc pensiile şi salariile începând chiar cu 1 februarie anul acesta, 2017, peste câteva zile, aşadar, dar şi ce a găsit noul executiv după guvernarea tehnocrată Dacian Cioloş. Ce s-a întâmplat la întâlnirea de la Palatul Cotroceni în spatele uşilor închise, în momentul în care Klaus Iohannis şi Sorin Grindeanu au stat faţă în faţă – aflăm în câteva clipe. Rămâneţi cu noi, doamnelor şi domnilor, o ediţie-eveniment faţă în faţă cu premierul României. Domnul prim-ministru Sorin Grindeanu, 11 zile de guvernare aveţi. Staţi liniştit, numărăm noi, presa, presa care stă cu ochii pe dvs. V-aş întreba, înainte de toate, cum v-aţi acomodat la Palatul Victoria, cât de comod este fotoliul de premier.

Întrebări dure. întrebări grele, la obiect. Mai încolo îl întreabă și de soție, cum s-a acomodat, dacă îi place, dacă vine și ea pe aici, lucruri de astea de măreț om de stat.

Iar dacă nu v-au plăcut astea, aveți și bleachingul lui Dragnea, la fel de puternic, incisiv, un act jurnalistic de mare angajament.
Ionela Năstase: Bună seara, doamnelor și domnilor. Avem noi informații despre gestul controversat al lui Klaus Iohannis, acela de a amâna desemnarea unui premier. Șeful PSD explică în direct decizia lui Klaus Iohannis.

Mai sunt, că e plin internetul de ele. Are o emisiune în care îl albește pe Sebi Ghiță cu cel mai de calitate Vanish, dar deja mi-e silă să mai scriu despre prostituția jurnalistică la cel mai înalt nivel.
O să închei doar cu reacția ultragiată, încă una, a Ionelei, legată de colectiv.

Așteptăm cu interes emisiunea cu Firea, pentru că deja ne apropiem de momentul în care punctele alea trebuie strânse, că vine campania, iar Sârmuliță Șicâțiormaififost trebuie să demonstreze ce femeie bună, de casă strângătoare e ea și ce proiecte mișto a făcut. Recomand sărmăluțele, fiecare român e emoționat când vede un politician mâncând sarmale, înseamnă că e de-a noastră. Sigur, varza îi va produce niște bășini, dar locul este deja perforat, ca să zic așa.

În rest, doar niște poze cu doamna #rezist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.