Ați mai văzut vreun articol de influencereală despre CÂT DE NASOL E AERUL DIN BUCUREȘTi și despre CUM VOM MURI CU TOȚII DE CANCER DIN CAUZA AERULUI IRESPIRABIL DIN BUCUREȘTI și despre cum SENZORII AIRLY SUNT PE ROȘU POLUAREA E INCREDIBILĂ?

Nu ați mai văzut, pentru că, iată, Airly a rezolvat complet problema poluării în bucurești, nu se mai moare de cancer și praf. Mulțumim, Airly, pentru că ne-ai salvat din ghearele disperării și ale morții, viața noastră e mai bună, mai plină și mai lungă.

Acest articol este un pamflet și face mișto de proștii care au pus botul la campania Philips de anul trecut, unde toți senzorii din oraș erau roșii, CUMPĂRAȚI-VĂ UN PURIFICATOR DE AER PHILIPS DACĂ MAI VREȚI SĂ TRĂIȚI!!! Am auzit că purifică inclusiv de Coronavirus.

Să ne înțelegem. Bucureștiul este poluat, a fost și va fi, ca orice altă capitală unde se strâng toți țăranii să vadă ce gust are pâinea albă. Măsuri trebuie luate, prima măsură fiind ejectarea țoapei cu sârmă-n cur de la primărie. Dar astea sunt măsuri care trebuie luate de noi, în folosul nostru și nu pentru spori vânzările philips de purificatoare de aer și a crește capitalizarea de piață a lui Airly, PE BANII FRAIERILOR aiuriți de campaniile rafinate de pe facebook și restul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.