Toată lumea e de acord că suntem, acum, în acest rahat negaționist, din cauza obsesiei lui Arahat și Vela de a nu comunica nimic, nimănui, totul acoperit, totul sub controlul lor direct, pentru că dacă știu deja 2 de un furt, e informație publică. Și a-i spune că asta este o meteahnă a statului, dar ați greși. În românia există o obsesie cu acoperitul lucrurilor și neanunțarea a ce se întâmplă rău.

Să luăm, de exemplu, cea mai recentă tâmpenie de la ProTV. Acum 2 săptămâni, au fost prezenți la deschiderea Novum by the Sea hotel din Constanța, împreună cu vedetele lor de pe post și niște parașute de pe instagram.

Evident, datorită distanțării sociale nu, pentru că na, atât le duce mintea, la urma urmei Esca e celebră pentru că știe să citească, iar progenitura ei e o tâmpițică trapperiță, care rupe cluburile și se face de rahat pe unde poate, în unele cazuri mergând mă-sa să o scoată din rahat. Deci nu cine știe ce gene, if you know what I mean. Iar restul de fufe adună, la un loc, IQul unui papagal, așa că nu aveai la ce să te aștepți.

Joi a ieșit, pe surse, că soțul Andreei Esca e bolnav de covid. Știți care a fost reacția ProstV? A trimis, imediat, un mail de amenințare către trusturile de presă, că nu au voie să scrie nimic despre eventualii bolnavi din protv, pe motiv că încalcă GDPR. Uite-așa, pur și simplu, un tâmpițel din companie s-a gândit că așa nimeni nu va mai scrie nimic.

Logic că, după aceea, s-a îmbolnavit și Esca, și restul proastelor cu acoperiș de gât în loc de creier, Tolontan, cel mai probabil, s-a enervat și el de la amenințare iar acum, hotelul Novum by the Sea este cunoscut drept focar de infecție COVID, deși, conform DSPJ Constanta, nu este și sărbătorește cu șampanii tăiate cu sabia de fericire. Totul, din cauza unei incomplete mental care s-a gândit că poți închide presa cu un mail.

Și ceva despre parașutele instagramiste. Toată lumea le condamnă că vai, au fost la hotel și nu au respectat distanțarea vieții. Și să nu uităm că, la urma urmei, alea din mizerii de genul trăiesc, aia e munca lor, nu poți să ceri să funcționeze economia, dar alea care nu ne plac nouă să stea acasă. Și, gândiți-vă și în perspectivă. Poate unele vor merge spre pajiști înverzite, cu puțin noroc…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.