Până acum, cu TransferGo, unul din cele mai de succes vehicul financiare, puteai trimite bani, în condiții de maximă securitate și rapiditate, direct în contul celui căruia voiai să trimiți. aaClienți mulțumiți, totul bine dar, iată, se poate și mai bine.

Prin urmare, prin TransferGo se pot trimite acum bani și direct către cardurile clienților, una din cele mai căutate preferințe ale oamenilor care aleg să nu mai folosească sistemele bancare învechite, ce presupun cash, ghișeuri și tot restul. Ca avantaj suplimentar, trasnferurile devin mult mai simple, nemaiavând nevoie decât de datele de pe card.

Cumva, trecerea era normală, TransferGo sunt obligați să inventeze și să ducă piața în sus, pentru că asta fac liderii. Îi ajută și faptul că, după trecerea măsurilor de izolare socială, activitatea TransferGo a fost atât de apreciată, încât a primit o finanțare în valoare de 10 milioane de dolari, care a subliniat acea creștere de 30% din timpul izolării.

TransferGO și-a lansat recent serviciile pe 11 noi piețe, inclusiv Japonia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită, Singapore și Ghana, extindere care vine după succesul avut în India, Ucraina, Turcia sau Nigeria, unde s-a înregistrat o creștere semnificativă a utilizării serviciului.

Ce să zic, și datorită unui serviciu de genul, peste câțiva ani copiii noștri se vor uita cu neîncredere la noi și vor zice Cum, pe vremea tinereților tale era greu să trimiți bani în străinătate? Ciudat.

Cam cum zic acum de telefoanele cu disc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.