Am primit un comunicat, genul de comunicat cam rar în ultima perioada, care anunță lansarea unui nou magazin online, Geekmall.

Geekmall.ro este noul online concept store tip Smart home, cu oferte speciale pentru fiecare din noi acasa si la birou.
Incepand din luna iulie puteti achizitiona produse de ultima generatie ale unor branduri precum:Tronsmart, Xiaomi, Aquara, Jimmy, Kugoo, Mijia, Yeelight, Amazfit, Oppo, Smart4u, Livall, 360, Nexfan, recunoscute pe plan international pentru investitiile in inovatie

Cred că e una din mișcările foarte bune din piață și ownerii au realizat exact o nevoie a pieței. Pentru că, peste tot, suntem asaltați de produse high-end, de la producători de top, care au o singură mare problemă. Niște prețuri de îți stă mintea. Iar produse care sunt extrem de bune, fiabile și inteligente sunt uitate undeva într-un colț, pentru că nimeni nu se poate bate cu asemenea bugete de marketing.

Vreți exemple?
Am aspiratorul Roborock S5. Este dumnezeul tuturor aspiratoarelor posibile. Pe lângă faptul că e super smart, știe tot felul de chestii, gen nu cade pe scări, își mapează camera real time, mai face și o curățenie exemplară. După care bagă și un mop.

Voiam, mai demult, un ceas. Nu am găsit ce îmi doream, mi-am luat un Amazfit. Ține bateria vreo 2 săptămâni relaxată, cu toate funcțiile pornite. Ceva de genul acesta ar costa de vreo 5 ori mai mult la un brand de mare angajament.

Am telefoane Xiaomi pentru copii, sunt momente în care mi-aș abandona telefonul meu pentru ele. Am auzit super chestii despre telefoanele Oppo. Trotinetele Kugoo Kirin sunt niște bestii în cel mai bun sens al cuvântului și, dacă nu aș sta, de obicei, la locuri cu nămpl și asfalt trist, mi-aș cumpăra instant.

Ce vreau să spun, în concluzie, este că e foarte bine că cineva adună, într-un singur loc, toate produsele de genul acesta. Pentru că sunt produse foarte bune, foarte deștepte și rezistente, la prețuri foarte decente.
Keep on shopping!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.