Suntem la 6 luni distanță de la începutul pandemiei de coronavirus sau, cum încă zic retarzii de la digi, noul coronavirus. Scriam că, la nivelul româniei, capacitățile medicale au scăzut față de începutul pandemiei au scăzut, dar nici în visele mele cele mai negre nu credeam că, de fapt, situația e atât de gravă.

În bucurești există 64 de paturi ATI pentru bolnavii de covid. 64! la o populație agregată de vreo 3 milioane de oameni. Și dacă le-ar fi construit de mână, pe un vas chinezesc, în 6 luni făceau mult mai multe. Dar nu, având la dispoziție resurse nelimitate, închizând tot sistemul de sănătate, lăsând bolnavii cronici să moară, guvernul liberal are 64 de paturi și ne bate obrazul că suntem nesimțiți și nu participăm la lupta de salvare!

Arahat trebuie judecat pentru ce a făcut în aceste 6 luni. Împreună cu cei ce îl țin în brațe, Arahat trebuie să ajungă în fața unui tribunal, pentru că așa ceva este absolut inadmisibil. Unde sunt toate forțele alea desfășurate masiv, achizițiile de miliarde? Unde, Arahat? Unde?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.