Am citit, ca și voi, probabil, înregistrările de la ședința USR în care Ana Ciceală, fosta candidata USR la sectorul 3, își pune poalele în cap, realizând brusc că bucureștiul e destinat disperării și ruinei dacă nu candidează ea la S3.

Înainte de orice, aș dori să precizez că, deși nu îmi place Dan Barna și consider că este cartea pierzătoare a USR, mi-a plăcut cum a pus-o la punct pe mizduța aia revanșardă care nu înțelege că, într-un partid, deciziile se iau pentru binele partidului, nu pentru binele potențialilor candiddați. Și aș vrea să știu numele celui care comenta din background că, în condițiile astea, va ieși și el în presă. Nu de alta, dar simt nevoia unei ținte.

De fapt, ce voiam să zic e altceva.
Nu i se pare curios nimănui că doar de la ședințele USR ies stenograme, înregistrări și alte căcaturi servite prin presă? Adică serios, nu pot să cred că în toate celelalte partide este un dolce farniente, toate deciziile sunt luate în unanimitate și toți băieții sunt de acord cu toate, doar la USR lucrurile fierb în draci.

Pe bune, am început să mă satur masiv de securismele astea. Un stat securist, unde toate deciziile se iau pe bază de dosare, înregistrări și servite la tolontan și rice project este tot ce am nevoie să promovez.

Așa că eu, personal, pe acest site, nu voi mai lua în seamă niciun fel de înregistrări, steno și alte căcaturi care vin de la grupul secu care are ca sarcină USR-ul. Înțeleg că lupta se ascute și nehotărâții trebuie îndrumați să voteze cu cine trebuie, doar că eu consider că nehotărâții trebuie să voteze cu USR, dacă vor să înceapă să schimbe ceva. Aceasta va fi contribuția mea la votul pro USR+ pe care îl voi da în septembrie, dacă va mai fi vreo votare.

Și mă bucur că am prostovani de ăștia plătiți de la PSD care comentează tone în spam. Comentariile lor nu ajung niciodată publice și, astfel, reușesc să îi țin ocupați pe prostălăi, ca să nu comenteze la cei care consideră că e deontologie jurnalistică să lase opinii plătite să polueze internetul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.