Când am fost să fac testul de corona, la un spital privat, era o doamnă la recepție care îi îndesa femeii de acolo 50 de lei, pentru că îi dăduse rezultatul testului. Aia tot încerca să îi dea praf, explicându-i că e treaba ei aia, rromânca în continuare pe baricade Dar vai, insist, nu accept un refuz, e plăcerea mea.

Cum să îi dezveți pe cei din sistemul de sănătate de șpagă, când tu te duci și dai șpagă la spital privat, unde plătești și dacă te bășești mai tare? Nu ai cum, serios, nu ai cum.

Toți îi înjură acum pe medici, pe DSP, pe tot sistemul, pentru că, în sfârșit, a ieșit la iveală incompetența unui întreg sistem de sănătate, căpușat de medici care au trecut examenele cu șpăgi grăsuțe și sex, acolo unde se poate.

Dar să vedeți cum, după ce trece tot, vedem haitele de toante pe sălile spitalelor, îndesând plicuri gogoloațe în buzunare largi Dar vă rog, insist, este plăcerea mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.