Ciao-beretta-panou-comanda

Serios, nu aș fi întrebat aici, dar dacă cauți pe net raspunsul la întrebarea mea, găsești doar vestiții moderatori de pe forumurile softpedia, cu clasicele răspunsuri DE CE PZDA MĂ-TII NU CAUȚI FORUMUL, EȘTI UN IDIOT CARE FACE UMBRĂ PĂMÂNTULUI DEGEABA, CÂT DE IMBECIL SĂ FII SĂ NU ȘTII CEVA ATÂT DE SIMPLU etc. Și nu am nici chef și nici răbdare să înjur imbecili care nu realizează că muncesc gratis pentru o iluzie de putere virtuală.

În fine, revenind.
Luna trecută mi-a venit gazul 560 de lei, pentru un apartament de 2 camere, adică un consum de 350 mc. Am ținut centrala la 23-24 de grade, în ideea de a scoate umiditatea din apartament. Desigur, după ce am achitat uriașa notă, am făcut niște restructurări la termostat, setându-l la valori între 22 și 21 de grade, de-a lungul zilei.

Problema e că acum, uitându-mă la contorul de gaz, tot în jur de 10 mc de gaz pe zi consumă, ceea ce mi se pare uriaș. Centrala funcționează perfect, temperatura, presiunea totul e reglat la fix, folosesc inclusiv funcția S.A.R.A.

Dă fac am I doing wrong? Pentru non engleji, ce rahat fac aiurea și ce am setat greșit.
Centrala e asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.