Eu am ales să stau acasă, între sânii familiei. Adevărat, pe 25 la 7 seara s-a trezit nevasta că vrea să facă cozonac, prin urmare căutam prin bucurești un magazin deschis, ca să cumpărăm drojdie. Deh, drojdieri…. Pe care nu l-am găsit decât tot în metropola Pantelimon of Ilfov, laolaltă cu o șampanie Rose Mary zborșită. Cozonacii au fost buni, șampania am aruncat-o. În fine, vinul spumant.

Ieri în schimb am fost plin de idei bune. Prima a fost să mergem la Ikea să ne uităm de niște covorașe de hol. Problema mea a fost că aceeași idee au avut-o încă un milion de cetățeni vajnici. Care se călcau în picioare ca niște eroi prin zonă, pornind cu parcarea și terminând cu uriașele cozi de la case.

Așa că am plecat fără urmă de regret, am sărbătorit evenimentul cu un cheez la mecul din cora și ne-am dus acasă, unde am sărbătorit tradițional și carnal. Pe la 9 seara ne-am decis că poate e momentul să mergem să jucăm un biliard.

Pentru că nu știu altă sală de biliard cu mese la fel de multe, tot spre IDM ne-am dus. Unde nu era la așteptare decât bonul 122 și oameni stând pe treptele de afară, așteptând să intre la mese. Afară, unde era crăciun și 12 grade celsius.

Deci, practic, am petrecut crăciunul acasă. AM auzit că la munte a fost de vis…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.