urasc iarna

V-am mai spus vreodată cât de tare nu îmi place mie iarna? Și cât de mult detest să mă trezesc dimineața în frig, să curăț nemernica de mașină, care nu se curăță singură, să înjur faptul că IARĂȘI mi-am uitat mănușile în casă și trebuie să dau zăpada cu mâinile goale, că iarăși am ieșit doar în tricou și geacă și îmi îngheață prostata, că iarăși nu m-am gândit să inventez un sistem care să protejeze mașina de îngheț și tot așa.

După care ies pe stradă și îi văd pe ăia care umplu șoselele, penntru că și-au scos umbrelele de ploaie/iarnă și habar nu au să conducă o mașină. Și nu au caucioace de iană, dar ei merg cu 60 la oră pe polei, fiecare frână însemnând un nou drift printre ceilalți care privesc înspăimântați, oare de data asta unde se oprește?

Desigur, primăria a anunțat că operatorii de deszăpezire vor interveni cu 450 de utilaje. Probabil în centru, că în Pantelimon nu era nici dracu.

Vă zic, urăsc iarna…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.