alunecari-pe-trotuar

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a atenţionat firmele că vor fi amendate dacă nu curăţă zăpada pe trotuare şi a cerut operatorilor de salubrizare să deszăpezească prioritar zonele de acces către spitale şi staţii de ambulanţă, precum şi traseele pe care circulă troleibuze şi autobuze

Dar pe nesimțiții de locuitori care nu își deszăpezesc trotuarele, cine îi amendează? Nu, serios, cine îi amendează? Azi, în pantelimon, toate șoselele erau curățate boboc. Doar că nu aveai pe unde merge, ca pieton, nici un trotuar din fața curților nu era deszăpezit. MAXIM dacă avea cumva poartă și nu putea ieși cu mașina și doar atât, STRICT în fața porții. În rest, nimic.

Pentru că se știe, noi nu punem mâna să ne curățăm trotuarul, că nu e al nostru. Și de aia plătim impozite, să ni-l curețe altcineva. Și nu doar de zăpadă, ci și de gunoi sau altele. Tot timpul altcineva trebuie să o facă.

Dar schimbarea a venit #colectiv.
O expunere de motive aici.

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.