comment-rating-900x0

Vă place să vă votați prin comentarii, se vede cu ochiul liber. Bine, celor care votează le place, că unii din cei ce sunt votați suferă majoră. Salut, Tim :mrgreen:

Problema cu acel plugin de vot este că e vechi și cârpăcit ca vai mama lui și nu prea mai merge. Și nu găsesc ceva similar nici picat cu ceară. Am nevoie de un plugin de rating funcțional, care să folosească thumbs, nu steluțele vieții, să nu agrege voturile prin scădere plus cu minus, adică să arate x voturi cu plus y cu minus, să fie standalone, adică să nu îmi ceară să mă loghez la vreun server extern, care să mă ajute el să devin mai bun și mai citit și, în general, să meargă.

Eu personal nu am reușit să găsesc ceva asemănător, inclusiv pe bani. Singura chestie OARECUM asemănătoare a fost o mizerie care îmi cere abonament anual și logare la serverul lor ca să pot să afișez ratings. I will say pass.

Prin urmare, știți despre așa ceva? Vă place să votați? Că până nu găsesc altul, nu o să mai aveți această minunată plăcere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.