Azi am dus copiii pe la locul de joacă din AFI (cel de sus, de la etaj, nu cel de jos, unde nu ai WC și te costă 5 lei o apă plată). După ce i-am ridicat de acolo, m-am enervat puțin, realizând ce mizerabili sunt cei ce au arcada aia cu diverse jocuri, Zorky sau cum îi zice(dealtfel proprietarii locului de joacă).

Practic, acolo este o șmenărie generalizată. Pe vremuri, la jocurile mecanice, băgai o fisă, dar avea 3 jocuri, pentru că na, era posibil să nu știi să joci și era logic ca trebuie să îți faci idee de ce să faci. La ZOrky nu e așa. COstă 5 lei și punct. 5 sau 10 lei. Am băgat pentru copil la o porcărie, ceva cu pantera roz și, până să ne dăm seama că vine de sus un laser, deja jocul se terminase. 14 secunde. Please try again, thkx. O altă chestie, roata norocului, 10 lei tragerea. Câștigi niște cartonașe roșii. 5 lei 3 mingi aruncate într-o gaură și tot așa. pfoai, câtă scârbă mi s-a făcut… Alo, domnul, nu ne dați înapoi cardul? Ba da, rupt. Muriți.

În rest, am revăzut blugii pentru crăcănați, pentru fanii Mirces Badea

blugi cracanati

LA LC Waikiki rămân femeile gravide numai ce intră pe ușă.

lc waikiki

Iar femeile își pierd orice umezeală, când dau de NIKE. Reclame făcute de străini, adaptate în românia. Right.

femeia uscata

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.