vodafone best test

Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania.

Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri in Romania. S-au efectuat peste 10.000 apeluri in conditii de mobilitate completa si au fost consumati peste 1.000 GB trafic de date.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications, iar toti operatorii au fost notificati in acelasi timp, in avans.

Certificatul se găsește și aici.

best test certificat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.