Cum stătea el Cristian Petrescu, președintele filialei București a partidului numit nu demult MuieUdrea și se gândea la candidatura sa la primărie, a început să discute cu secretara lui de la partid, rămasă de pe vremea când udrea încă bea lăptic prezidențial la ore târzii din noapte.

Ia zi, băi păsărică, cum facem noi să fim mai tari decât Marius Bogdan Crăcea? Că ai văzut, o țară întreagă a vorbit de el, l-au suspendat 3 zile, după care Băsescu l-a adus înapoi în partid, ca erou. Noi ce facem, fată, să audă lumea de noi, cum facem să fie viral? Hai păsărică, că nu degeaba te las toată ziua să comentezi pe blog la Cetin și să te dai pe facebook, vino cu o idee meseriașă.

Iar specialista în social media a venit cu o idee belea.
Bă Cristi, serios acum, să știi că abordarea e greșită. Matale ai impresia că te adresezi unora de la țară, la care prind chestiile astea de analfabeți. Doar că targetul tău e greșit, ar fi trebuit să te îndrepți să candidezi la Galați, Cluj, Brăila, Timișoara, chestii de astea, nu la București. Știu, nu toți, dar aici totuși, deși sunt mulți țărănuși care mureau de foame la ei în sat și au venit să câștige și ei un salariu din minim 4 cifre, suntem mai mulți intelectuali cărora mizeria asta nu li se pare haioasă nicicum. Și nici nu ne poți da plase cu fața lui Udrea…

Bă Cristi…

Via Andrei Cismaru

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/896224233828834/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.