hbo

Știți când îți dai seama că pirateria a modificat în cel mai profund mod regulile pieței? Atunci când posesorii de drepturi de licențiere se adaptează la piraterie și îi folosesc metodele. Serios, pe hbo.ro avem în descriere chestii cu Urmărește seriale online subtitrat? Pentru o secundă m-am simțit pe vplay și cred că nici acolo. Și dacă credeți că e o greșeală, în sursa paginii apare formularea de 9 ori. NOUĂ ori.

sursa hbo

Bine, e de râs, ca e clar făcut de un băiat care a auzit el că dacă pui de multe ori același cuvânt, eventual cu bold, te indexează google bine. Dar rămâne ideea că un posesor de licență se adaptează vremurilor și înțelege că regulile jocului s-au schimbat puțin.

Mâine poimâine o să auzim că totuși am dreptul să arăt un film și prietenilor mei, dacă l-am închiriat, nu trebuie să îl văd doar eu, închis în cameră și cu ușa blocată. Sau, doamne ferește, o să pot asculta muzică și altfel decât la căști, să nu se creadă că cei din jurul meu ascultă muzică fără a avea acest drept.

Funny shits.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.