voiculescu4

Să presupunem că eu sunt un hoț, unde infractor dovedit, condamnat la pușcărie pentru un prejudiciu de zeci de milioane de euro. Am furat banii securității și din ei am devenit un prosper om de afaceri, reputat profesor și scriitor.

Din banii aceștia, eu am înființat 2 firme și am cumpărat o clădire, pe una din firme. Clădire pe care o am închiriat-o celeilalte firme pe care o dețin. După care mă prinde poliția că sunt hoț și încearcă să îmi confiște clădirea. Doar că eu fac scandal, pentru că cealaltă firmă a mea, realizată din aceiași bani furați, pretinde că are dreptul să ocupe acea clădire, pentru că există un contract de închiriere între mine și mine. Ba chiar vrea să cumpere clădirea, doar avea contract de închiriere. Cu mine.

Iar o liotă de proști mă susține, pentru că au impresia că asta e dreptatea, doar eu am un contract de închiriere valabil. Între mine și mine.

Vă dați seama cât de proști și ușor manipulabili sunteți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.