12728764_906823202768937_6820876710642877418_n

Antena 3 a anuntat ca au fost 10 000 de oameni ieri la miting si ca filmarile de pe casa poporului erau de fapt dinainte de a incepe mitingul, nu real time. Se pare ca RDS-ul ii saboteaza.

Eu zic sa zicem ca au fost 100 000, ca doar nu dam de la noi…

UPDATE 23.14: “Mi-a dat un prieten mesaj şi mi-a spus că azi, când a vorbit Carmen Avram, a plâns o ţară întreagă. Când a vorbit Mugur Ciuvică a plâns şi Băsescu” a spus Felix Rache.

UPDATE 22.25: „Ce m-a enervat foarte tare e că cineva mi-a spus de bătaia de joc de pe Facebook la adresa acestor oameni. De ce? Oamenii ăia plătesc nişte taxe prea mari, copiii lor nu au locuri de muncă. Oamenii care au fost în piaţă sunt cei care au construit România, care au construit oraşele în care stau aceşti oameni care îşi bat joc. Sunt cei care au întreţinut agricultura, o agricultură pe care oamenii pe care îi adoră astăzi au dat-o la străini. În toată această mare de oameni fără colagen şi demnă de dispreţ, a venit un tânăr care mi-a spus ceva ce m-a cutremurat. Ştiţi că între noi, tinerii, pentru că ne uităm la Antena 3 am ajuns să ne pierdem prietenii. Cred că ţara asta nu e pregătită pentru această televiziune” a povestit Carmen Avram.

„Mă simt excelent. Exact ceea ce am anunţat că vom face, aia am făcut. M-am uitat şi eu pe net, sunt roşii de furie. L-am văzut şi pe domnul Tapalagă, un renumit lingător de clanţe, a încercat să fie ironic, el săracul scrie cu rindeaua, evident că nu îi iese ironia, care este apanajul oamenilor inteligenţi. Altfel, că spun trepanaţii că oamenii care se aflau în piaţă erau oameni maturi, e normal, noi nu facem emisiuni pentru puţoi, care merg din uşă în uşă în Centrul Vechi. A venit la mine mama basistului din trupa care a cântat în Colectiv. Din nefericire nu mai e cu noi. M-a abordat, voia să îi mulţumească Alessandrei Stoicescu pentru ce a făcut. Pe mine m-a emoţionat foarte mult. (…) ANAF-ul nu face nimic cu terenul ăla de 60 de milioane de euro. De ce? Pentru că nu valorează nimic” a afirmat Mircea Badea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.