praf-spitalicesc

Azi am fost la spitalul Sf. Pantelimon, pentru niște analize. De ce să zic, decențel spitalul, nu mă așteptam să arate atât de bine și atât de utilat. Desigur, abundență de conaționali de cei de care nu sunt lăsați la Therme, ușor agresivi, dar aia e.

Și nu mă puteam abține să nu mă întreb care e rolul liftierelor în acel peisaj. Adică știți că sistemul de sănătate suferă de subfinanțare acută, nu că nu ar fi bani, ci că se fură la modul intens și nimeni nu face nimic pentru asta.

Prin urmare, la ce se plătesc salariile a 3 liftiere pe schimb, într-un spital. Mă uitam, practic femeile stau pe un scaun, intră cineva din personalul spitalicesc, La 3, te rog, pac, apasă pe butonul numerotat cu 3 și cam aia e, femeia și-a făcut treaba.

Serios, atât de bine o duce statul român încât e necesar să plătim oameni să apese pe butoanele lifturilor care duc medici și bolnavi?

În rest, rămâne cum am stabilit. În spital era sanepidul plus epidemie de gripă și e-coli, iar o tipă de la curățenie ridica agale praful cu o mătură. Că așa se face curat în spital.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/909035442547713/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.