dan wesson

Acum ceva vreme am primit cadou pistolul ăsta de la un prieten, cel care deține respectivul magazin. Foarte mișto și foarte realist, full metal, greu, se simte în mână fix ca un pistol real.

La momentul respectiv, având o javră de vecină la casă, nu am putut să îmi permit să mă joc cu el, pentru că vita m-a amenințat că dacă mă mai vede cu pistolul în curte, sună la poliție. Bine, a sunat și la proprietar, proprietarul nu știa cum să îmi zică că aia e nebună, în fine, circ de comuna Pantelimon.

Așa că am dus pistolul la Măgurele, la mama, ca să mi-l țină și să mă mai joc cu el. Pfuai, ce față a făcut când l-am scos, zici că scosesem bombă nucleară, nu un pistol care trage cu bile de plastic. Nici măcar nu a vrut să îl vadă, să îl duc în garaj, să nu cumva să se contamineze de violență.

Guess what?
Printr-un miracol dumnezeiesc, deși acolo stăteau doar părinții mei, pistolul meu a dispărut din garaj, de unde îl pusese eu. S-a pierdut complet, nimeni nu știe nimic de el, e posibil ca de fapt să nu fi dus nimic Ești sigur că ai lăsat aici vreun pistol?

Prin urmare, da, e posibil ca și la 40 de ani să ai părinți ultraprotectivi…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.