ladorna-zile-usoare

A rămas că revin cu soluția pe care am găsit-o la intoleranța mea la lactoză. Soluția a fost destul de la îndemână. Am găsit în hypermarket lapte fără lactoză LaDORNA Zile Ușoare.

Știu, mai există și altele, de import. Poate sunt subiectiv, dar nu îmi plăcea gustul, nu prea era lapte așa cum trebuie să fie laptele. Plus, nu găseam decât într-un singur magazin, departe de mine.

Aaaaanyway, de când am găsit LaDORNA Zile Ușoare, am grijă să nu îmi lipsească niciodată din frigider, laptele are gust de lapte, are și conținut redus de grăsime, ca să nu cumva să mă îngraș, eu mă simt bine, nu mai sunt Montgolfier, cei din jurul meu nu se mai sperie când ajung lângă ei, varul stă pe pereți mai bine, totul e bine când se termină cu bine.

Așa că dacă aveți aceeași intoleranță, încercați și voi și vedeți cum vă simțiți după o cană cu lapte LaDORNA Zile Ușoare. Vorbim după.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.