alifie

Sunt unul din adepții regularizării vânzărilor de cartele prepaid. Am scris-o de multe ori, nu mai e nevoie să reiau motivele, pentru că deja s-au tocit butoanele de la tastatură pe literele respective.

Dar acum avem o problemă.
Absolut din senin, seninul nostru premier cu nume de ardelean, Dacian, s-a gândit să ne informeze la teveu că s-au folosit cartele prepaid din românia în recentele atentate islamiste din europa. Uite-așa, hodoronc tronc, atentatele teroriste se desfășoară cu ajutorul tehnicii românești.

Desigur, ABSOLUT NICIO CONFIRMARE, de nicăieri. Da, avem confirmări că belgienii au fost avertizați și de ruși, și de israelieni. Avem confirmări că supravegherea masivă de pe internet și telefonie are efect zero. Dar că avem cartele românești la originea atentatelor? Nimic.

Am sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay…

Posted by Dan Alexe on Monday, March 28, 2016

Și brusc, dintr-o dată, toate partidele de pe eșichier și-au dat mânuțele într-o iubire fraternă, toți fiind brusc de acord că da, dacă e cu terorism, atunci da, trebuie să le cerem datele de pe buletin.

Nu, nu pare deloc o intoxicare media de o maximă tâmpițenie, nu pare deloc mâna SRI, care s-au gândit ei cum ar putea profita de atentate. Nu, deloc, este o informație curată, scoasă pe masă, pentru că adevărul trebuie să triumfe.

Repet, eu sunt pro înregistrarea cartelelor la vânzare. Dar urăsc să mi se forțeze mâna și să fiu prostit pe față. Binele făcut din motive greșite nu e bine, e viol fără Alifie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.