Eu o ştiu pe doamna directoare de foarte mulţi ani şi nu cred aşa ceva. E un om foarte ok. Am 2 copii chiar, in două grupe diferite, nu sunt de acceaşi vârstă și nu am avut nicio problemă. Şi copiii sunt aici de foarte mici, au aproape 6 şi 8 ani”, spune mama unor copii.

„Sunt nişte înregistrări video cum dna directoare bătea nişte copii, motiv pentru care şi poliţiştii sunt acum aici. Nu cred, pentru că copiii sunt foarte bine primiţi şi se comportă foarte bine cu ei. Şi sunt îngrijiţi”, spune mama altor copii.

Deci animalul ăla de femeie, gunoiul acela infect și repulsiv, infractoarea care se prezenta directorul unei așa zise gradinițe ilegale, le calcă copiii în picioare, la propriu, CU DOVEZI, iar ei nu cred așa ceva, doamna e foarte bună cu copiii.

Dap, bomba nucleară.
Dap.

În altă ordine de idei, la Hunedoara, într-o școală, există o cameră de tortură pentru elevi. Legați cu mâinile în aer, bătuți, tot tacâmul.

Dap, bombă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.