tv-lg

Acum 6 ani cumpăram, de la fostul koyos.ro (gizăs ce nume…) un televizor LG de 42, primul LG din viața mea. Până atunci luam Philips, din obișnuința de fost săpător pe plantațiile lor. NU am mai luat Philips pentru că au, după mine, cel mai nasol sistem de schimbat canalele. Apeși butonul, numeri până la 3, se schimbă canalul. Ca să treci prin 130 de programe de la RDS, trebuie să îți rezervi o oră bună, altfel nu ai șanse.

Am fost foarte mulțumit de LG-ul meu. Principala sa calitate a fost că nu s-a stricat niciodată, indiferent de cât de mult l-au hărțuit copiii. Da, nu rulează mkv-uri pe USB, dar dacă îi atașezi un chromecast sau MINIX, nu îți pasă de chestia asta. Da, nu poți să aranjezi programele în ce ordine vrei tu, trebuie să le pui la Favorites. Dar…de fapt, nu e niciun dar, chestia asta m-a enervat maxim întotdeauna.

Din nefericire, se pare că ElGică se cam duce spre zările albastre ale plaiurilor vânătoarei. Se vede din ce în ce mai întunecat, dacă deschid geamul abia se mai înțelege ceva. Sau dacă am lumina aprinsă pe toate becurile. Ce să zic, sunt mulțumit de durata sa de viață, oricum e depășit dpdv tehnic.

Dar așa sunt eu, mai romantic.
Acum rămâne să văd ce să iau. Desigur, nu smart tv. Așa cum v-am mai învățat, orice tv e smart tv dacă ai un mediaplayer. Și m-ar tenta peste 50 de inci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.