protectie-ecran

Am tot umblat zilele astea după un ecran protector pentru S7 Edge, de preferință de sticlă. Nu, de fapt, sigur doar de sticlă. Nu pentru zgârieturi, pentru că se pare că Gorilla Glassul ăsta de acum este unzgâriable, ci pentru spargere.

Știți ce m-a enervat maxim?
Lipsa de responsabilitate a vânzătorilor de la magazinele/tarabele cu chestii de astea. Absolut toți încercau să îmi explice că e ok și un ecran din folie de plastic, protejează la fel de bine ca unul de sticlă și nici zgârieturi nu lasă. DOmle, la cădere se sparge. Eh, la toate e posibil să se spargă.

Serios, oamenii aceștia, când mint cu atâta nerușinare, se gândesc că vorbesc de un device destul de scumpicel și că au posibilitatea să dea peste un tip puțin mai nesănătos, care să se întoarcă și să îi pună taraba în cap, pentru că i s-a spart ecranul, cu tot cu protecția de plastic?

Da, știu că pot găsi la eMAG. Nu am siguranță că știu ce aleg și nu îmi iese să îl montez corect. Da, e rușinos, știu că pentru voi e nimic, așa sunt eu, mai incompetent :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.