servicii infiintare firme

Da, epopeea înființării companiei proprii s-a încheiat. Bine, a durat atât pentru că eram ocupat să cer păreri pe internet. După ce am cerut o opinie autorizată, lucrurile mi s-au cam limpezit major. Și în câteva zile am avut SRL-ul.

Să vă zic pașii necesari.
Pasul 1, contactezi domnișoarele avocat din linkul de mai sus, de la Legal Services.
Pasul 2, le spui ce dorești.
Pasul 3, te duci să îți iei actele firmei.

Nu, serios, e CHIAR atât de simplu atunci când îți înființezi firma prin avocat. Pentru că, pentru același comision pe care l-ai plăti și la un intermediar de înființări, avocatul poate să facă pentru tine TOTUL, inclusiv plata acelor 200 de lei la bancă. Singurul tău drum este întâlnirea cu avocatul și cam atât. Și scapi de orice, de cozile la registrul comerțului, de nesimțirea specifică funcționarilor români, de timpul pierdut pe care altfel l-ai putea folosi făcând bani. Pe lângă asta, un avocat mai poate face pentru tine niște chestii drăguțe, cum ar fi să te anonimizeze, dar asta deja e altă discuție.

Iar pentru mine e foarte importantă lipsa contactelor cu autoritățile române. Gândul de a fi privit cu scârbă de un funcționar plătit gras din banii mei mă urcă pe pereți. Prefer să plătesc pe cineva să mă înlocuiască.

Anyway, cam aceștia sunt pașii de urmat, din punctul meu de vedere. Știu, puteam să merg singur și să pierd vremea pe acolo. E ok, timpul meu e mai important decât asta. Pe avocate le puteți contacta la numărul 0754881930
de pe site sau pe contul de facebook.

Ah, și știu și un contabil bun. :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.