anaf-scoate-la-vanzare-cladirile-lui-dan-voiculescu-care-este-pretul-de-pornire

Maimuțica otrăvitoare de la Intact, Mircea Badea, exulta de emoție că vila infractorului turnător care îi plătește salariul mizerabil nu a fost vândută la prima licitație organizată de ANAF. Mi-am adus aminte de asta văzând de dimineață o emisiune la Digi, în care se explicau savant diverse motive.

Hai să vă zic eu motivele pentru care eșuează.
ÎN PRIMUL RÂND, legea, în cazul acestor licitații, spune că dacă prima licitație eșuează, licitația se reia, dar cu un preț de pornire mai mic cu 25%.

Acum, în mintea voastră, dacă ați avea 1.5 milioane de euro de dat pe o vilă, v-ați duce ca un guvide, să o luați la prețul cel mai mare, sau ați aștepta relaxați ca licitația să vă economisească, LEGAL, 300 000 de euro? Serios, ce ați face?

Iar următorul motiv este că în jurul ANAF și al băncilor este o rețea mafiotă de licitatori, singurii care sunt înștiințați și care au acces la acest gen de licitații, iar grupul lor împinge întotdeauna licitațiile spre cel mai mic preț. Este chestie știută de toți oamenii din zonă, nu sunt speculații sau vorbe în vânt.

Deci da, de aia eșuează. Sincer să fiu, mie îmi este indiferentă suma pe care reușește să o recupereze statul din activele lui Voiculescu. Se pare că am reușit să trăim și fără banii ăia, furați de Voiculescu și angajații săi din Intact. Important e că PENTRU EL activele acelea valorau 60 de milioane sau mai mult.

Așa că, maimuțică mică, la mai mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.