this-kitty-is-sad

Ca si britanicii, vrem si noi iesirea din Uniunea Europeana. Vrem sa ne mentinem padurile sa nu mai plece de pe pamantul nostru, ne vrem Rosia Montana inapoi si oprirea mineritului occidental, vrem sa nu asteptam legi de la Bruxel, vrem suveranitatea tarii, vrem exploatarea gazelor si petrolului sa fie pentru popor. Vrem autosustenabilitate energetica. Vrem nationalizarea tuturor bogatiilor subterane si supraterane si exploatarea lor de romani si in folosul romanilor in procent de 100%. VREM TARA INAPOI !

Vă rog frumos să citiți comentariile. Sunt FABULOASE!!

De exemplu:

Am semnat aceasta petitie ca să putem lăsa copiilor noștri pădurile, aerul curat, aurul, gazele, petrolul, minereurile si șansă de a nu deveni cobai pentru experiente medicale si genetice! Am semnat pentru că vreau ca Poporul Roman să dăinuie ca un popor liber si independent, nu îndatorat si exploatat! Am semnat pentru că țăranii noștri să își poată vinde rodul muncii lor, rodul acela curat si sănătos, ca să mâncăm fructele acelea pline de dulceață sudorii de pe fruntea lor, si nu otrava si chimicalele străinilor! Am semnat pentru viata si libertate! Am semnat pentru cea mai pură apă de pe planeta! Am semnat pentru cel mai albastru cer – cel din zona Buzaului si pentru cel mai reprezentativ OM – ” Vârful OMU ” ! Am semnat pentru Retezat, pentru Roșia Montană si pentru fiecare palma de pământ românesc ! SEMNATI SI VOI !

Aur, baby, aur!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.