Sunt curios dacă doamnele care cumpără sacoșe de banane de la țiganii care populează capătul pantelimonului au luptat pentru #schimbare, #colectiv, dacă vor să se reînnoiască clasa politică și alte mizerii de astea kominterniste.

Sunt curios și dacă cele care se călcau în picioare să cumpere sacoșe de porumb verde din portbagajul țiganului cu mercedes de pe marginea bulevardului credeau că le cumpără de la un producător atestat, cu certificat and shit, nu de la unul care probabil își trimisese neamul la furat în lanul de porumb al vreunul amărât de ăsta cu certificat real.

Sau dacă atunci când cumpără câte 5-6 kilograme de banane, probabil la jumătate de preț față de magazin, se gândesc tot așa, că au de-a face cu unul din marii importatori de banane din românia, care își vinde bananele pe cutii de Chiquita puse direct pe asfalt.

Pentru că altfel m-aș gândi, și nu vreau asta, că de fapt doamnele astea știu că de fapt cumpără marfă furată și că sunt complici la furturile în care toată lumea se complace, zi de zi, lună de lună, an de an.

Dar să fie schimbare!
#colectiv!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.