cock in wine

Gata? Ați terminat cu Islanda? Că m-am săturat de poze la profil cu steagul Islandei și articole din efemeride cum că Decebal se trăgea din vikingi de pe-o mătușă din partea lu’ tac’su.

Da, mă, am văzut, au avut suporteri faini. Iar ei au avut determinare. Dar asta nu înseamnă că au jucat fotbal. Ascensiunea lor (în campionatul ăsta european) a fost cauzată de greșelile celorlalte echipe nu de un fotbal de mare clasă.

Iar eu m-am săturat să apreciez altceva decât fotbal când mă uit la fotbal.
În plus, există acest curent aproape hipsteric de a ține cu “under-dogs”. Existențe minore, ca licuricii. După ce au mâncat bălegar 7 ani ies și ei 3 zile să sclipească și se sting așa cum au venit.
De-aia suntem la coada tuturor virtuților, bă, că avem conceptul ăsta de copil amărât care – chipurile – reușește să se ridice și e apreciat că a făcut ceva măreț, de-acolo, din mocirlă.

Vax albina! Nimeni nu ne apreciază, bă.
Eminescu?! N-a auzit nimeni de el.
Petrache Poenaru?! Canci! Nici tu nu-l știai dacă nu vedeai filmulețul ăla.
Traian Vuia?! Buahahaha! Ce te-au mințit ăia la școală… N-a fost el primul…

Termină, bă copile, cu tâmpeniile astea pe jumătate făcute. Apreciază lucruri cu-adevărat bune și nu te da mare cu “bisericile lui Ștefan cel Mare” că nu interesează pe nimeni așa ceva.

Termină cu mediocritatea și nu te mai asocia cu tot felul de nimicuri pe încercate-lea, ci fă lucruri cu adevărat mărețe.

Și mai las-o încolo de Islandă că n-au făcut mare lucru, a fost o întâmplare.
În plus, nu e decât o insulă cu populație de vreo 30 de ori mai mică decât România și au un partid de pirați la ei în parlament.

Allez le bleus!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.