REVOLUTIE DAR SA STIM SI NOI

Ne bucuram zilele trecute când a anunțat herr Cioloș că de acum nu mai trebuie să plătim la bancă taxele pentru pașaport, buletin și alte porcării, ci e suficient să plătim online și aia e. A fost o revoluție de fericire pe străzi, vă zic.

După care a apărut și modalitatea de aplicare a hotărârii. Și e simplă.
Practic, vei plăti online taxa. După care o vei printa pe hârtie de 80g/m2. După care vei merge la bancă, pentru ca bancă să îți pună viza, ștampila și semnătura pe respectiva hârtie. După care vei merge și la pașapoarte.

Nu-i așa că brusc pare mai simplu decât să mergi la CEC și să plătești taxa?
Nu înțelegeți greșit. Cred în bunele intenții ale lui Cioloș, doar că știu că e practic imposibil să lupți cu birocratul român și nevoia sa de a se acoperi cu ștampile și hârtii. Iar premierul este temporar, angajații din ministere sunt eterni și suferă de o mare durere în cur. Pentru că legile sunt făcute să fie intangibili, iar sindicatele îi protejează indiferent de ce ar face.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.