Una din chestiile făinuțe pe care m-a învățat viața este că toate femeile adoră să primească flori. Indiferent de poziția publică pe care o adoptă Dar vai, mie nu îmi plac florile deloc sau Ah, să nu ucidem florile, undeva în sinele acela al lor intim, oricum se înfioară toate la gândul că ai depus o ofrandă pentru a-i onora persoana-i :mrgreen:

Regret că la vârsta la care chestia asta cu florile mi-ar fi folosit maxim, nu am avut pe nimeni să îmi explice lucrurile astea destul de simple despre psihicul feminin. Ar fi scutit muuuuuuuuuuuulte, multe dezamăgiri și priviri în gol, neînțelegând ce se întâmplă de fapt. Ca și voi, la vârsta adolescenței târzii eram genul căruia îi era rușine să meargă pe stradă cu un buchet de flori, iar Emilia, dragostea mea din clasa a 9 a, a râs de mine până la lacrimi când am scos de sub geaca cu puf de pinguin un trandafir care zăcuse acolo o oră jumătate, lepădându-și umed foile, cât am făcut eu de acasă până la liceu.

Și încă ceva.
Oricât de mult ați crede asta, femeile nu au ca floare preferată trandafirul. Nici pe departe. O să rămâneți muți ca citind titluri de pe mediafax când veți afla că sunt femei care adoră gerberele sau tufănelele.

Bine, acum dacă v-am ridicat moralul cu problema florilor, cei de la flori.ro au o provocare pentru voi, bărbaților bucureșteni care sunteți și care probabil nu ați mai dat o floare cuiva din secolul trecut.

Spuneți în comentarii cui i-ați trimite un buchet de flori și motivul pentru care a-ți face-o, lăsând un link către buchetul preferat din categoria Oferte Speciale de pe prima pagină a sitului. Cel mai frumos motiv, prin ochii mei, va primi buchetul ales, în mod direct. LIvrarea doar în București sau zonele limitrofe.

Fiți curajoși!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.