philippe lejeune

Bună Cetin,

Ma alătur grupului oamenilor hartuiti de către agentii de paza Cora. Am citit la tine un articol cu o situație destul de asemănătoare celei întâmplate de mine astăzi în Cora Ploiesti și m-am gândit sa o dam mai departe poate se va schimba totusi ceva în aceasta procedura de hartuire și percheziționare.

În cursul zilei de astăzi am avut parte de o experienta extrem de neplăcută în magazinul Cora din Ploiești. În urma cumpărăturilor făcute am fost oprita de 2 agenți de paza care ,după o verificare sumara a genții m-au condus mai mult forțat într-o încăpere adiacenta unde am fost obligata de agenți sa ma dezbrac pana la lenjeria intima ,mi s-a umblat în geanta fără acordul meu timp în care mi s.a vorbit urat.Am fost reținută în aceasta încăpere timp de 40 minute pentru ca în final sa se constate ca nu am furat nimic.Mentionez ca nu s.a găsit asupra mea niciun obiect în afara celor plătite.

Deasemeni am solicitat sa discut cu un superior,am avut deosebita neplăcere de a discuta cu o doamna Mihaela Duca care fără sa își ceara minime scuze încerca să îmi spună ca în acel magazin camerele video nu sunt poziționate corect și din acest motiv agenții de paza au acționat asa.

Am solicitat sa fac o reclamatie a fost înregistrată asupra abuzurilor la care am fost supusa insa am primit un raspuns sec: camerele de supraveghere nu au suficienta vizibilitate și nici măcar scuze din partea agenților de la paza care mai aveau puțin și ma și bateau . Deasemeni am depus plângere penala la politie privind sechestru percheziție și abuz în serviciu și voi consulta un avocat.

Doresc sa va fac cunoscuta neplăcerea prin care am trecut și sper sa nu mai pățească nimeni trauma pe care eu am trăit-o astăzi în Cora Ploiesti doar pentru simplul fapt ca m-am răzgândit în a cumpăra un produs pe care l-am lăsat în magazin.

O să tot scriu despre aceste infracțiuni ale agenților de pază până când oamenii vor învăța că haimanalele alea sunt niște paznici jalnici, care nu au dreptul nici să deschidă gura în fața unui client, dacă respectivul nu dorește să îl asculte, nu au dreptul să îl rețină dacă nu este o infracțiune flagrantă, nu au niciun drept, NIMIC. Iar dezbrăcatul unui om deja intră la capitole de cod penal.

Voi urmări subiectul îndeaproape. Sunt foarte curios ce părere are directorul general al Cora România, Philippe Lejeune, care, întâmplător, știu că citește acest site.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.