Mi-am instalat pokemon go de-al naibii, după ce am văzut că lauda favorită pe rețelele sociale este Ce e aia Pokemon, nu știu, eu nu joc așa ceva, get a life, mai ieșiți și voi din casă.

Anyway, l-am instalat, am râs de faptul că practic nu faci nimic decât umbli după animăluțele alea, cu care, dacă le prinzi, iarăși nu faci nimic (bine, știu, joci în pokemon arena), am mai râs de niște băieți care mă invitau ieri să ieșim împreună seara la cazinoul din Constanța, să vânăm pokemoni (băieți, am am râs pentru că ați fost haioși, nu de altceva, îmi și imaginam 50 de tipi luându-se la bătaie, care prinde mai repede un Mewtwo), overall, fun.

Am prins și eu vreo 20 de șobolani și porumbei, din păcate, în pantelimon și pe malul mării nu sunt, iar dacă ies în parc cu femeia, mă bate cu telefonul dacă îndrăznesc să caut pokemoni. Am cumpărat lure de 2 ori, cu intenția de a ajunge la level 5, ca să mă pot lupta în marile arene.

Cam meh, m-am plictisit, am rămas la 4 și nici nu îmi vine să mai dau iar 1 euro ca să prind 4 pokemoni.

So, cine se joacă pokemon go, tips, tricks, chestii interesante? Pentru că ESTE un fenomen și chiar nu avem cum să îl ignorăm. NU A EXISTAT NICIODATĂ un joc care să scoată din casă oameni la un asemenea nivel. Dacă voiați un exemplu despre cum IT poate lupta împotriva sedentarismului, iată-l.

Poftim, asta făceam eu marți pe malul mării :mrgreen:

bulbasaur


By Dart

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.